How it works

Zoek naar vragen

Search for questions

Browse through the different questions and look for nice rewards!

Zoek naar vragen

Submit your idea

Describe your idea/solution as short and clear as possible and tell why your solution is the best! Submitting an idea takes only 20 seconds!

Zoek naar vragen

Win nice rewards!

You can send in as many ideas/solutions as you want for a chance to win fantastic rewards! So, keep a close eye on your mailbox and this platform!

Maar liefst 95% van alle innovaties faalt!

We horen het vaak:

“Ik heb geen tijd om te innoveren”

“Ik heb onvoldoende budget ter beschikking”

”Ik heb geen kennis en inzicht in innovatietrajecten”

Ieder project is gebaseerd op tijd, geld en/of kwaliteit. Het realiseren van een product dat op al deze punten even hoog scoort is een utopie. Niet voor niets mislukt maar liefst 95% van alle innovaties.

"Door mensen te verbinden jagen wij innovatie aan en helpen deze realiseren”

De feiten

Zijn bovenstaande citaten herkenbaar? Uit onderzoek (BCG) naar innovatie blijkt dat maar liefst 95% van alle innovaties mislukken. De grootste redenen voor het mislukken van innovaties zijn:

- Een te lang ontwikkelingsproces (42%)

- De goede ideeën kiezen (32%)

- Alleen-maar-risico’s-zien-cultuur (31%)

- Slechte begeleiding (25%)

- Te weinig goede ideeën (22%)

- Marketing innovaties (20%)

- Onderzoek behoefte klant (18%)


Een gaaf idee maar geen tijd, kennis of geld om het te ontwikkelen? Wij hebben de oplossing!

Hoe wij innovaties bij klanten realiseren

Door innovatie aan te jagen komen we iedere dag in contact met vele nieuwe organisaties en professionals. Om innovaties gerealiseerd te krijgen verbinden we daarom de professionals aan de organisaties. Dat doen we niet alleen met ons eigen kennisplatform, maar we werken ook samen met vele personeelsorganisaties in Nederland. Zo bouwen we iedere dag verder aan een kennisnetwerk waar innovatievragen in opgelost kunnen worden.

Onze taak is om overzicht te bewaren en - door middel van samenwerking met vele partners - de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. We zijn gepassioneerd en specialist op het gebied van innovatie!

Onze professionals

We hebben professionals met de volgende specialisaties:

- Projectmanagers

- Business developers

- Innovatiemanagers

- Crowdsourcing specialisten

- (Industrieel) productontwikkelaars

- Werktuigbouwkundigen

- Elektrotechniek engineers

- Studenten

- Startups

- Juridisch adviseurs

- Marketing- & Communicatiespecialisten

- Subsidieadviseurs

Ben je op zoek naar iemand met een bepaalde specialisatie? Laat het ons weten door een mail te sturen naar innovatie@seezers.nl.

Benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op zodat we jou verder kunnen helpen!

Wil je ook deel uitmaken van ons Seezers netwerk en innovaties voor andere bedrijven realiseren? Meld je dan aan via een van onze vacatures!

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Innovation-as-a-service

Wil je innovation-as-a-service bij je klanten aan kunnen bieden middels een gepersonaliseerd 'seezers'-platform? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over innovation-as-a-service!