How it works

Zoek naar vragen

Search for questions

Browse through the different questions and look for nice rewards!

Zoek naar vragen

Submit your idea

Describe your idea/solution as short and clear as possible and tell why your solution is the best! Submitting an idea takes only 20 seconds!

Zoek naar vragen

Win nice rewards!

You can send in as many ideas/solutions as you want for a chance to win fantastic rewards! So, keep a close eye on your mailbox and this platform!

Persberichten van Seezers.nl

Neem contact met ons op!

Seezers terug van weggeweest!

Seezers is terug van weggeweest. Na een rumoerige tijd met verschillende activiteiten heeft Seezers een flinke opknapbeurt ondergaan. Onze technologie is verbeterd, schaalbaar en we hebben vanaf nu heel veel leuke nieuwe features!

Laagdrempelig

Het doel van Seezers is om snel en eenvoudig aan nieuwe inspiratie te komen. Het plaatsen van een vraag voor bedrijven moet daarom op een zo eenvoudig mogelijke manier. Ons verdienmodel is aangepast waardoor we ieder bedrijf de mogelijkheid kunnen bieden om gebruik te maken van Seezers en snel te starten met crowdsourcing. We bieden geen abonnementen meer aan maar je betaalt voor je gebruik. De eerste keer een vraag plaatsen is zelfs helemaal gratis!

Diversiteit in te winnen prijzen

Ons platform is een broedplaats voor creativiteit en we willen vernieuwend en verrassend blijven. Daarom hebben we deze lijn doorgetrokken naar de bedrijven die vragen op Seezers plaatsen. Zij worden verantwoordelijk voor de prijzen die ze beschikbaar stellen en dit hoeft geen geld te zijn. Op deze manier zijn er iedere dag (verschillende) leuke prijzen te winnen. Van USB-stick tot weekendjes weg en nog veel meer. Houd onze website dus in de gaten!

Ideeën downloaden

Het is voor bedrijven ook mogelijk om de ingestuurde ideeën direct te downloaden zodat ze direct aan slag kunnen met de nieuwe inzichten!

Innovaties realiseren

In de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk van bedrijven en mensen opgebouwd. Vanaf nu kunnen we bedrijven ook ondersteunen bij het realiseren van innovaties door de juiste mensen te leveren. Gave ideeën ontvangen maar geen tijd of budget om ze te realiseren? Laat het ons weten! Wij hebben een grote groep specialisten beschikbaar op het gebied van:

  • Crowdsourcing
  • Business development
  • Innovatiemanagement
  • Productontwikkeling
  • Inzet van studenten/startups
  • Juridische zaken (patenten)
  • Marketing
  • Subsidies

Overige verfrissende features

Naast bovenstaande nieuwe features hebben we ook enkele features die je van ons kent een update gegeven. Zo is de publieksprijs intact gebleven en kunnen jullie zoveel mogelijk vrienden/familie/vage kennissen uit blijven nodigen om te stemmen op jouw goede idee! Door de meeste stemmen te behalen win je de publieksprijs. Ook kun je op je mede idee-bedenkers stemmen als je vindt dat hun idee een stem verdiend!

Verder zie je de activiteiten van jezelf en anderen terug op ons crowdsourcingplatorm. Je kunt je eigen activiteiten ook teruglezen in je berichtencentrum.

Ook blijven we natuurlijk hier op deze blog alle leuke nieuwtjes, tips, tricks en artikelen met je delen!

Over Seezers

Seezers is een online crowdsourcing platform voor bedrijven in de productontwikkeling. Op het platform wordt innovatie aangejaagd door het crowdsourcen van frisse, out-of-the-box ideeën direct van de eindgebruiker.

Meer informatie via +31(0) 6 12 19 86 14 of via info@seezers.nl