How it works

Zoek naar vragen

Search for questions

Browse through the different questions and look for nice rewards!

Zoek naar vragen

Submit your idea

Describe your idea/solution as short and clear as possible and tell why your solution is the best! Submitting an idea takes only 20 seconds!

Zoek naar vragen

Win nice rewards!

You can send in as many ideas/solutions as you want for a chance to win fantastic rewards! So, keep a close eye on your mailbox and this platform!

Crowdsourcing op Seezers - The idea brewery

Gratis uitproberen

Crowdsourcing is de meest efficiënte manier van innoveren

Crowdsourcing veranderd de manier waarop we werken. Stel je eens voor hoe efficiënt productontwikkeling zou zijn wanneer je hulp krijgt van duizenden professionals, studenten, critici en visionairs uit heel Nederland!

Wij geloven dat wanneer je de eindgebruiker betrekt in de productontwikkeling, dit leidt tot een kwalitatief beter, innovatiever en succesvoller product. 95% van alle innovaties mislukken omdat ze niet aansluiten op een bestaande klantbehoefte. Het is onze missie om innovatie aan te jagen en bedrijven middels crowdsourcing te ondersteunen zodat zij de beste kans hebben op succes. Hoe?

Door het zo makkelijk mogelijk te maken

Op Seezers brengen we je op een eenvoudige en laagdrempelige manier in contact met een grote groep mensen online, onze crowd. Plaats een vraag en ontvang frisse ideeën, oplossingen en feedback van de crowd. Je kunt ze al je vragen op het gebied van productontwikkeling voorleggen om zo de meest uiteenlopende oplossingen te krijgen. Van simpele ideeën, naar verder uitgewerkte concepten tot product. Binnen een paar muisklikken staat je vraag online en stromen de eerste ideeën binnen.

De voordelen van Crowdsourcing

Sneller innoveren

Crowdsourcing op seezers maakt het mogelijk om te innoveren in dagen in plaats van maanden. Wil je innoveren dan heb je ongetwijfeld vragen. Waar zit de klant op te wachten? Hoe geven we het vorm? Zet je vragen op Seezers en zet onze crowd aan het werk. Je krijgt snel een grote hoeveelheid veelzijdige ideeën.

Goedkoper innoveren

Tijd is natuurlijk geld! Sneller innoveren betekend een grotere kostenbesparing. Ook dure marktonderzoeken zijn verleden tijd. Op Seezers sta je continu in contact met je klant. Dus plaats je vraag en leun achterover terwijl de ideeën binnenstromen.

Beter innoveren

Onderzoek leert dat meer dan 95% van alle innovaties mislukt. Waarom? Omdat het product niet optimaal is afgestemd is op een bestaande klantbehoefte. Op Seezers raadpleeg je grote aantallen gebruikers van je product die je probleem ook vanuit meerdere hoeken zullen benaderen. Dit zorgt automatisch voor een grote variëteit aan ideeën. De meeste ideeën zullen niet tot een directe oplossing leiden, maar kunnen wel ter validatie dienen. Daarnaast ontstaan er uit bestaande ideeën ook altijd weer nieuwe ideeën.

Hoe het werkt

MAAK EEN ACCOUNT

Crowdsourcing kan snel en goedkoop. Pak nu je voordeel en maak gratis een account aan op Seezers. Met een paar klikken ben je klaar en kun je crowdsourcing inzetten om samen met de consument een beter product te ontwikkelen!

Over Seezers

Op Seezers, the idea brewery, krijg jij de kans om creatieve ideeën te bedenken voor bedrijven in de productontwikkeling. Door middel van crowdsourcing krijgen bedrijven nieuwe, frisse, out-of-the-box productideeën. Bovendien kun jij precies aan ze vertellen wat voor product jij zou willen! Het insturen van een idee kan in slechts 20 seconden! Zo zorgen we dus samen voor meer innovatie. Dus wil jij meedenken aan producten en aan het begin van nieuwe innovaties staan? Of wil je gewoon creatief bezig zijn en kans maken op mooie prijzen? Meld je dan aan, join the crowd en start brewing!

Onze diensten

Innovatie vraagstukken plaatsen

Op kennisplatform Seezers kun je eenvoudig vraagstukken plaatsen en ontvang je frisse ideeën van mensen die iedere dag met passie en enthousiasme na willen denken over innovatievraagstukken van organisaties.

Innovatie realiseren

Moeite met de realisatie van je innovatie? Wij werken landelijk met vele organisaties en professionals waar we jou graag mee in contact brengen! Op deze pagina leggen we uit hoe we innovaties realiseren!

Innovation-as-a-service

Wil je innovation-as-a-service bij je klanten aan kunnen bieden middels een gepersonaliseerd 'seezers'-platform? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden op deze pagina over innovation-as-a-service!